Prismärkning

21.08.2014 20:18

Nu har jag (Liie) börjat plocka upp det som blev kvar efter förra bordsloppisen, har tänkt sänka priserna för att förhoppningsvis få sälja så mycket som möjligt nu. Loppisnybörjare som jag är så jag tror att mina priser kanske var lite för höga sist. Gick efter vad jag kände att jag kunde få på Tradera för t.ex skor och kläder men tror inte det fungerar på loppis. Men med tanke på att man slipper skriva beskrivningar, handskas med de som budar men inte fullföljer, vänta in pengar, packa fint och säkert, ta reda på och betala frakt samt posta och ha en klump i magen över att fraktbolaget ska slarva bort/ha sönder grejen på vägen så känner jag att det helt klart är värt att sänka priset litegrann och sälja lokalt istället.

Nu handlar det inte riktigt om att tjäna massor av pengar för mig, jag vill mest bara ha en rolig dag och att saker jag inte behöver längre kommer till användning hos någon annan, istället för att de hamnar på soptippen. De extra pengarna är såklart ett trevligt tillskott och som man säger, många bäckar små.. Jag märkte trots allt av det förra gången, var helnöjd med dagen och semesterkassan fick påfyllning :)

Ta och boka dig en plats du med och ha roligt med oss! Jättekul dessutom att gå runt och kika hos de andra säljarna, jag kunde inte låta bli att fynda litegrann sist.


Minst 7 par skor tar jag med, och lägger dessutom åtminstone två av dem i min gratislåda :)