Tack!

05.09.2014 00:37

Stort tack till alla er som besökte och handlade av oss på bordsloppisen 31 augusti! Det blev en lyckad tillställning med totalt 15 bord utanför Loppis och Antik med en härlig mix av prylar; verktyg, porslin, husgeråd, leksaker, kläder, nya hudvårdsprodukter, hantverk mm. Du ser, man kan ta med lite vad som helst på vår loppis och det är det som är så roligt, variationen och att de allra flesta besökare kan hitta något som tilltalar dem. Vi fick dessutom helt perfekt loppisväder, kunde inte ha önskat bättre!

Ett jättetack även till alla säljare som var med, hoppas ni känner er nöjda med dagen! Det gör åtminstone jag, när allt var över tog jag och sambon hem två stora tomma flyttkartonger, flera tomma påsar, vi fick ett par fria klädgalgar och skosäcken minskade. Kartongerna ska vi försöka fylla på under vintern så vi är redo till våren 2015 då vi kör igen.

Vi vill även tacka er alla som varit med och gillat, delat och spridit bordsloppisen i sociala medier och berättat för era vänner! Det får ni mer än gärna fortsätta med, det här var som sagt inte den sista bordsloppisen.

Och till sist, TACK till min kära mormor som skötte fikaförsäljningen galant! Det där med fika gillar jag förresten, inte bara för att det är väldigt gott men det var så många som stannade till och satte sig en stund i utemöblerna för att njuta av fikat och dagen och bara prata lite med varandra, helmysig stämning.

Hoppas vi ses till våren nu! Håll utkik på hemsidan eller prenumerera på nyhetsbrevet så missar du inte när vi satt ett datum för den tredje bordsloppisen. Ha det gott så länge!