Tack för 5 juni 2016!

05.06.2016 19:38

Då var försommarens bordsloppis över, tack till alla som gjorde dagen så bra! Denna gång blev det 20 säljare, en härlig mix av stammisar och nya människor, tänk att några har stått med oss alla 5 gånger det är verkligen jätteroligt! Och lika glad blir vi för varje ny som ger denna bordsloppis en chans och förstås för alla som kikar förbi för att fynda :)

Det spånas på ytterligare en loppis i slutet av sommaren / början på hösten, men är inte helt bestämt ännu då vi har så mycket annat att göra för tillfället. Vi hoppas så klart på att hinna med en till, är ju så roligt det här och vi blir så peppade då vi hör att säljare känner sig nöjda med arrangemanget och försäljningen. Det hade varit kul att höra lite från dig som besökte oss också, vad tycker du varit bra och vad kunde ha gjorts bättre? Maila gärna bordsloppisbruket@hotmail.com med dina åsikter, det hjälper oss att arrangera bättre loppisar i framtiden.

Nu är det dags för mig att rensa bort alla mina bordsloppisinlägg ur facebookgrupperna, så viktigt att städa efter sig. Tack till alla som gillat och delat inläggen, vi uppskattar det otroligt mycket!