Nyheter

30.05.2017 19:38

Härom veckan var bordsloppisen med i Aftonbladet som en av Sveriges största / bästa loppisar, hur de hittat oss har vi ingen aning om men vi tycker förstås det är jätteroligt! :)

10.05.2017 18:42

Vagnen med popcorn, sockervadd och varma chips kommer stå nere vid fikahörnan även i år! Väldigt populärt bland besökarna har vi fått höra :) Blir man sugen på något matigare finns också korv och fika, och lite utemöbler att sitta i och vila benen en stund.

04.05.2017 21:35

På fem dagar har 16 platser bokats, jättekul! Hyrborden på 220 cm gick åt direkt, men vi har ytterligare ett par bord på 182x74 cm som vi hyr ut för samma summa (160:-) så vill du inte släpa med dig eget bord se till att boka så snart som möjligt innan de också försvinner.

30.04.2017 19:21

Nu är det spikat, den 3 juni 2017 kör vi bordsloppis igen! Passa på och var med, i år blir det bara en bordsloppis här. Tidigare år har vi kört både på våren och hösten men tiden finns inte riktigt till att anordna två numera, så vi satsar ordentligt på en gång om året istället :) Så missa inte detta, boka din plats på en gång!

04.09.2016 16:48

Att slippa släpa med sig ett eget bord på loppis verkar många uppskatta, alla 220 cm-borden är nu bokade! Men det finns andra bord att hyra om du inte hunnit med att boka ännu, dessa är 180 cm och lite lägre än de andra, men fungerar ändå utmärkt att ha sina saker på. 160 kr. Även dessa finns endast i ett begränsat antal och när de är slut så ja då kan vi inte skrapa fram fler bord än möjligen ett soffbord så vill du ha ett, boka så fort som möjligt :)

03.09.2016 16:38

Nu är det en vecka kvar till nästa bordsloppis, den 10 september 2016 kör vi den sista för i år. Hittills är det 15 bokade platser, och även i år kommer vagnen med sockervadd, varma chips och popcorn vara på plats, jätteroligt tycker vi! Som alltid har vi även fikaförsäljning. Boka en plats du med, säkert har du mycket i skåp och lådor som du inte längre behöver!

05.06.2016 19:38

Då var försommarens bordsloppis över, tack till alla som gjorde dagen så bra! Denna gång blev det 20 säljare, en härlig mix av stammisar och nya människor, tänk att några har stått med oss alla 5 gånger det är verkligen jätteroligt! Och lika glad blir vi för varje ny som ger denna bordsloppis en chans och förstås för alla som kikar förbi för att fynda :)

Det spånas på ytterligare en loppis i slutet av sommaren / början på hösten, men är inte helt bestämt ännu då vi har så mycket annat att göra för tillfället. Vi hoppas så klart på att hinna med en till, är ju så roligt det här och vi blir så peppade då vi hör att säljare känner sig nöjda med arrangemanget och försäljningen. Det hade varit kul att höra lite från dig som besökte oss också, vad tycker du varit bra och vad kunde ha gjorts bättre? Maila gärna bordsloppisbruket@hotmail.com med dina åsikter, det hjälper oss att arrangera bättre loppisar i framtiden.

Nu är det dags för mig att rensa bort alla mina bordsloppisinlägg ur facebookgrupperna, så viktigt att städa efter sig. Tack till alla som gillat och delat inläggen, vi uppskattar det otroligt mycket!

04.06.2016 19:02

20 säljare nu, det blir mååånga meter bord det! :D

04.06.2016 12:51

Har du inte anmält dig ännu? Det är inte för sent! Orkar du inte börja röja på vinden / i källaren efter saker att sälja så leta på mer lättillgängliga ställen. I köksskåpen finns säkert porslin du inte använt på år och dar, på hyllor står nog en och annan prydnad du tröttnat på, i garderoben finns kanske kläder som inte längre är din stil, gå igenom verktygslådan och se om du har några dubbletter, sälj urvuxna barnkläder och sportprylar, filmer du inte kommer titta på igen, osv. Du fixar lätt ihop några kartonger på en kväll!

Hittills är det 18 bokade platser, klart du ska vara med också! 80 kr om du tar med eget bord eller om du vill sälja direkt från bakluckan på bilen. Ta med en vän så blir det ännu roligare! Boka plats hos Jerry på 072-7002155 eller maila bordsloppisbruket@hotmail.com

Vill du hellre bara komma och fynda och fika lite? Varmt välkommen nu på söndag mellan 11-14, Kapellvägen 5, följ de orangea skyltarna :)

31.05.2016 22:16

Idag fick vi ett roligt samtal, det kommer stå en vagn som säljer varma chips, popcorn och sockervadd hos oss på söndag! Bara det är ju värt ett besök, jag längtar redan!

30.05.2016 13:04

Igår bytte vi ut Loppis och Antik-skylten mot vår Bordsloppis-skylt, den sitter väldigt bra till där på boulebanans lilla stuga som ligger mittemot Dollarstore.

Reklamblad har vi satt upp också, på ännu fler ställen än förra året! Just nu sitter bladen på 12 anslagstavlor runtom i Kramfors, Väja, Bollsta, Nyland, Lunde, Nora, Nordingrå och Älandsbro. Tror eventuellt att det kan finnas tre ställen till att sätta upp på, det kikar vi vidare på.

Men så är det ju inte bara vi som marknadsför, jättetack till alla som hjälper till på olika sätt! Bara i facebookgruppen "Loppisar och marknader i XYZ-län" har inlägget delats 22 gånger! Otroligt bra och strukturerad grupp förresten för den som vill få tips på loppisar och marknader, gå med vetja :)

 

29.05.2016 16:25

För tillfället har vi 12 bokade platser på bordsloppisen! Än finns plats för fler säljare, förra året var vi 23 stycken och det gick finfint, så skrapa ihop lite grejer och sälj vetja, du får både en trevlig dag och du kan tjäna en slant! Välkommen att boka plats på bordsloppisbruket@hotmail.com eller ring Jerry Larsson på 072-7002155.

22.05.2016 22:44

Datumet är satt för första bordsloppisen 2016, det blir 5 juni mellan klockan 11 och 14! I år utökar vi med bakluckeloppis också, jättekul! Allt du kan tänkas vilja veta om loppisen finns förhoppningsvis på hemsidan så klicka runt lite vetja, och undrar du något tveka inte att höra av dig :) Välkommen att vara med!

07.09.2015 17:25

Då var återigen en lyckad bordsloppis till ända! Det bokstavligen strömmade in folk den första timmen, jag som hade tänkt att jag skulle hinna med att prismärka lite, ordna en låda och lappar för nyhetsbrevet samt gå runt och fotografera, men trots att min sambo stod med mig vid bordet var det omöjligt att komma därifrån! Jimmy gick senare iväg och fotade litegrann, tur det annars hade det blivit bildtomt här!

Vi blev totalt 23 säljare utanför Loppis & Antik, + Jackie i caféet. Stort tack till alla som var med! Jättekul att vi blir fler och fler för varje gång. Och så mysigt tycker jag med alla bord, klädställningar och lådor, människor runt omkring och folk som fikar och vilar benen i utemöbeln. Det är helt otroligt också, vädret var med oss även denna gång! Vill också tacka extrahjälpen vi hade vid sidan om vid behov, föräldrarna! Att vara tre som arrangerar och samtidigt även ha varsin egen försäljning börjar bli lite tajt nu när alltihopa bara blir större och större, så att ha både våra samt Jackies föräldrar där var toppen!

Det är också roligt att vi fått sådana positiva kommentarer angående marknadsföringen denna gång, det stämmer att vi har lagt ner både mer energi och pengar på det än tidigare, MEN... Alla inlägg NI gjort på facebook är ovärderliga! Delningar ni gjort, egna inlägg och liveuppdateringarna direkt från era bord under dagen, det har också dragit folk! Lite synd bara att jag inte kan hitta till alla era inlägg, hade varit så kul att läsa dem. Så från och med nu utan att ens prata med min kollega och bror inför jag hashtagen ‪#‎bordsloppisbruket‬, skriver du något om våra kommande eller gamla bordsloppisar i sociala medier, tagga gärna! Önskar så att den här texten kunde nå alla som på ett eller annat sätt varit med och spridit bordsloppisen och inte bara på sociala medier, för ett STORT TACK är verkligen på sin plats!

Så till feedbacken då. På lördagkväll fick överpresterande jag för mig att säljarna borde få fylla i en enkät (frivilligt såklart) om vad de tyckte om loppisen i slutet av dagen. Jag vet inte hur populärt det var (kanske borde det varit en fråga också, haha) men jag hoppas det inte var alltför jobbigt. Vi fick mycket värdefull information om vilka tider och dagar som säljarna helst står på loppis, och hur pass nöjda de var med försäljningen vilket ju är så viktigt som arrangör att veta. Några skrev även egna svar på vad som varit bra, vad vi kunde gjort bättre och övriga synpunkter, helt klart rörande att läsa <3 Vid frågan om de kan tänka sig att stå med igen visade det sig att nästan alla fyllt i kontaktuppgifter, så vi har det vi gör med att kontakta folk till våren, så kul! Mycket tack till alla som tog sig tiden att fylla i delar av eller hela enkäten, det hjälper oss enormt vid planeringen av framtida bordsloppisar! Vi ska defintivt ta oss en funderare på tiden då några önskade fler timmar än 3.

Vi har redan bestämt att det blir en till bordslopps igen till våren/början av sommaren, exakt när vet vi inte, men vill du inte missa det så prenumerera på nyhetsbrevet (formulär på startsidan). Kanske är det möjligt att det blir mer än bara bordsloppis och fika nästa gång, vi har fått ett förslag på en fin sidoaktivitet som vi båda tycker verkar jättekul, inget bestämt ännu men det ska absolut diskuteras. Tills dess att det är dags igen, ha en härlig höst och vinter och börja redan nu att lägga saker du inte behöver ha kvar i loppislådor, så är du redo att vara med oss till våren ;)

// Liie Larsson

01.09.2015 14:00

...så nu kan du hyra det! Igår fick vi även tag på två bord till, så totalt tre bord finns att hyra för tillfället. Passa på och sälj bort lite grejer nu, över 20 inbokade säljare, det kommer bli så trevligt!

25.08.2015 22:17

En kort uppdatering. 20 inbokade säljare och alla hyrborden är nu upptagna, men fortfarande har vi plats för dig om du tar med ditt eget bord, varmt välkommen!

24.08.2015 19:45

Nu är vi igång! Det gick snabbt att samla ihop 14 säljare till bordsloppisen, så kul att några av de som varit med en eller flera gånger förut är med igen, och även väldigt roligt att nya människor bokat plats. Alla är välkomna att sälja!

Vi hoppas så klart att det blir fler säljare och vi fortsätter marknadsföra, men 14 stycken som står med ca 2-3 meter bord var det blir trots allt rätt många meter loppis ändå! Inom kort ska jag ut i kommunen och leta efter anslagstavlor, vi har inte annonserat på det sättet tidigare så det blir ytterligare ett tillägg i marknadsföringen.

Har du tips på var det finns anslagstavlor man får annonsera på tar jag tacksamt emot dem på bordsloppisbruket@hotmail.com, jag tror aldrig jag satt upp en lapp i hela mitt liv, så det är inte bara nytt för bordsloppisen utan även för mig.. :)

21.08.2015 13:53

Idag är det bestämt, vi kör en fjärde bordsloppis den 6 september 2015, mellan klockan 11 och 14 denna gång!

Stod du med oss i våras och sa ja till att bli kontaktad igen vid en framtida bordsloppis så får du inom kort antingen ett samtal, mail eller meddelande på fb beroende på hur ville bli kontaktad. Hoppas ni kan och vill vara med igen!

Självklart är även du som inte varit med förut varmt välkommen att stå med oss! Ikväll går vi ut med offentlig annonsering och håller tummarna för att vi blir ett stort gäng även denna gång. Läs gärna mer under "Säljare" om du är intresserad av att vara med och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka plats.

07.06.2015 20:00

Då var bordsloppisen över för den här gången! Tack så mycket till alla som gjorde den lyckad, säljare besökare och alla ni som spridit ordet om loppisen via sociala medier och pratat om den, det är vi så tacksamma för! 20 stycken blev vi, så vi fyllde upp gården rätt bra. Jag kom hem en flyttkartong och en stor säck lättare, så skönt och det glädjer att höra att de flesta kände sig nöjda med dagen och kan tänka sig att stå med en gång till. Vi hör av oss till er om det blir dags igen!

Nu får vi se om vi kör en gång till i slutet av sommaren eller inte. Huset och gården vi håller till på byter ägare inom kort men det är absolut inte omöjligt att vi kan få låna den för loppis eftersom den stannar inom familjen. Det får vi prata mer om efter att allt flyttkaos lagt sig. Vill du inte missa eventuella framtida loppisar så kan du prenumerera på nyhetsbrevet, klicka in dig på startsidan och registrera din mailadress så får du info direkt i inkorgen när något nytt bestämts.

Tack så mycket för idag!!

05.06.2015 21:51

Vi tackar återigen för förståelsen och all positivitet från er säljare trots att tidningen strulade bort vår annons. Vi blir åtminstone 20 stycken säljare på söndag. Ett rätt stort gäng trots allt och jag tror det kommer bli jättebra :)

1 | 2 >>

Prenumerera på nyhetsbreven så missar du inte nästa bordsloppis.